ONLINE INFO DANI
“Program EU za mlade državne službenike u BiH”

Datum: 10. septembar 2021.
Vrijeme: 10:00 sati
Trajanje: 60 min
Online platforma: Microsoft Teams

Tema:  Važnost digitalizacije javnih usluga za pružanje bolje podrške građanima

Govornici:

 • Sonja Turić, učesnica prvog kruga Programa EU za mlade državne službenike u BiH i predstavnica radne grupe koja je radila tematski rad na temu digitalizacije
 • Amila Lagumdžija, direktorica projekta, predstavnica British Councila
 • Edina Avdić, savjetnica u Sektoru za komunikacije i obuke u oblasti evropskih integracije, Direkcija za evropske integracije Vijeća ministara BiH
 • Nedžib Delić, šef Operativne jedinice, predstavnik Ureda koordinatora za reformu javne uprave BiH
 • Refik Begić, direktor Agencije za državnu službu Federacije BiH

Moderatorica: Una Bejtović

Registrujte se za događaj ovdje:

  Izjava o privatnosti

  British Council će koristiti podatke koje dajete u vezi s obradom vaše prijave za online Info dane o Programu EU za mlade državne službenike u u Bosni i Hercegovini. Vaše osobne podatke obradit ćemo na temelju vašeg pristanka. Prijavu možete otkazati u bilo kojem trenutku tako što ćete nas kontaktirati putem adrese [email protected].

  Da bi dali svoj pristanak, pritisnite dugme 'Registruj se'.

  British Council djeluje u skladu s britanskim zakonima o zaštiti ličnih podataka, kao i zakonima drugih zemalja koji ispunjavaju međunarodno prihvaćene standarde. Imate pravo zatražiti od nas ispis svih podataka koje imamo o vama. Imate pravo zahtijevati ispravke svih eventualnih netačnosti u tim podacima. Ukoliko vas brine način korištenja vaših ličnih podataka, imate pravo uložiti žalbu tijelu nadležnom za nadzor zaštite ličnih podataka. Detaljnije informacije o zaštiti ličnih podataka možete pronaći na našoj internetskoj stranici (privacy section) a možete se obratiti i lokalnom uredu British Councila.
  Vaši lični podatci ostaju pohranjeni u našim bazama u Velikoj Britaniji u trajanju od sedam godina od trenutka prikupljanja.