Želite li saznati više o Programu EU za mlade državne službenike u Bosni i Hercegovini? Naša e-knjižica pruža sažet i pristupačan opis osnovnih značajki i prednosti programa kako bi što lakše i bolje razumjeli sve njegove rezultate.
E-knjižica ukratko predstavlja program i ključne projektne aktivnosti koje su realizirane u protekle dvije godine. Također pruža informacije o održanim obukama, uključenim institucijama, te programima mobilnosti i razmjene u kojima su učestvovali mladi državni službenici. Pored toga, knjižica sadrži pregled prijedloga javnih politika, projekata realiziranih kroz dodjelu manjih iznosa bespovratnih sredstava, osvrt na program koji su dali naši učesnici te, na kraju, par riječi o postignutom uspjehu i cjelokupnom učinku samog programa.
Dokument na koji smo ponosni je dostupan za preuzimanje, kako biste što lakše dobili informacije o svemu što smo postigli u protekle dvije godine. Koristi i učinci projekta tek će dostići svoj puni potencijal za bolju budućnost mladih državnih službenika u Bosni i Hercegovini!
I još nešto… Da li želite da saznate više o EUSYP programu i njegovim rezultatima na jedan vizuelno primamljiv način? Pogledajte naš specijalni animirani video koji ukratko predstavlja cjelokupni program! Ovaj video prikazuje ključne segmente projekta i predočava profesionalni i razvojni put naših 50 državnih službenika koji su aktivno sudjelovali u Programu EU za mlade državne službenike.

Kliknite na link da pogledate video: